Wat kan Move Your Mind voor u betekenen?

 

Mijn doel is om mensen in beweging te krijgen om op een actieve manier te werken aan hun levensstijl.


Als leefstijlcoach ben ik gespecialiseerd in de domeinen stress en gezondheid, voeding en beweging.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, het is cliché maar o zo belangrijk.


Ik geloof er dan ook in dat alles in verbinding staat met elkaar.
Als we ons mentaal goed voelen gaat het fysiek beter en omgekeerd voelen we ons fysiek ook beter als het mentaal goed gaat.

 

Met Move Your Mind wil ik mensen in beweging zetten naar een bewuster, gezonder en actiever leven waarbij duurzaamheid het sleutelwoord is. Niet zo snel mogelijk een resultaat halen maar wel een duurzaam resultaat waar je de rest van je leven nog plezier aan hebt is de doelstelling.

Het in beweging brengen kan zowel letterlijk aan de hand van fysieke beweging zo twijfel ik niet om mee met jou de loopschoenen aan te trekken. Maar het draait voor mij ook figuurlijk om de manier van denken aan te pakken. 
Denk bijvoorbeeld maar aan een positieve mindset creëren, prioriteiten leren stellen en meer balans krijgen in het leven. 

 

Het coachen doe ik op een empowerende, oplossingsgerichte manier zonder het plezier uit het oog te verliezen.
Ik werk dan ook steeds op een laagdrempelige, persoonlijke en toegankelijke manier.

Iedereen is uniek dus maatwerk is enorm belangrijk voor mij, ik ga met jou op zoek naar een gezonde levensstijl die past bij jouw levensritme. 

Voel jij je vaak futloos, slaag je er maar niet in om je doelen te bereiken en een gezonde balans te vinden in je leven?

Dan help ik je graag verder!