Wat is er mogelijk?

Bij Move Your Mind ligt de focus op duurzame leefstijlinterventies, gezond zijn is meer dan enkel een gezond voedingspatroon, een goede nachtrust of voldoende beweging. Het is een combinatie van verschillende factoren en met deze elementen ga ik aan de slag. Aangepast aan jouw noden en verwachtingen. 

Iedereen heeft recht op een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij je vraag en verwachtingen kunnen toegelicht worden en waar je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen.

Indien ik je niet kan helpen ga ik dit ook eerlijk zeggen en je eventueel doorverwijzen. 

Voor wie?

Iedereen die graag aan een betere balans voor zichzelf wil werken op vlak van leefstijl. 

Wil je starten met beweging, op je voeding letten, werken aan een goede nachtrust... maar heb je het gevoel dat je er de tijd niet voor hebt?

Ik help je graag verder. 

Aanbod:

Individuele coaching: 1 op 1 coaching op maat van de klant. Tijdens deze coachings werk ik steeds met kleine haalbare doelstellingen die we gaan omzetten naar duurzame gewoontes. Eens je van nieuw gedrag een gewoonte hebt gemaakt dan is de kans veel kleiner dat je terug grijpt naar het oude (ongewenste) gedrag. 

Wat? 

Coaching op maat naargelang de vraag (zie thema's hierboven)

Waar? 

In de natuur (wandelcoaching, loopcoaching), mijn coachingsruimte of online

Prijs? 

Iedereen heeft recht op een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (intake).

180 euro voor een traject van 4 sessies (4u.) + gratis intake van 30 min. inclusief starterspakket met drinkfles, T-shirt, totebag en homemade granola.

Bij een 2e traject van 4 sessies krijg je een korting van 5 euro (totaalprijs is dan 175 euro voor 4u.)

Duur? 

De duur van een traject hangt af van de vraag. De uren bij een traject kunnen flexibel ingezet worden naargelang jouw noden en behoeften. 

De trajectn zijn steeds op maat en kunnen dus variëren van duur

Coming soon